maanantai 5. marraskuuta 2012

Haikailee lämpöiseen....

Kuva otettu 2010 Mijaksessa, Espanjassa!

Että tekee mieli lämpöiseen.... tänä syksynä kuitenkin jätin matkan väliin, kun kesän rahtilaiva matka Englantiin vei matkankassan pohjalukemiin. Täytyy fiilistellä näiden kuvien kanssa, muistan tuon hetken kun "kämppis" laukaisi tuon kuvan.

Minulla oli pitkään ollut eräs ystävä mielessä, mutta jostain syystä en saanut soitetuksi, kuin eilen. Hänestä en ollut kuullut mitään pitkään aikaan, vaikka hän yleensä ilahdutti kortilla tai soitolla. Tapasin käydä hänen luona aina kesäisin.... eiliseen puheluun vastasi sairaalassa oleva ystäväni heikolla äänellä, että "hänellä on loppulaskenta alkanut", en saanut kunnolla puheesta selvää, kun samassa huoneessa kuului jonkun kovaääninen puhe. Ystäväni toivoi, että "voi kun täällä olisi hiljaista, ei jaksa tuota ääntä".  Olimme joskus kuntoutuksessa yhdessä samassa kämpässä ja meistä tuli hyviä ystäviä. Lähetin hänelle virtuaalihalauksia.....

Iloisia uutisia lopuksi, Maailman mittainen ry:n toinen projekti on käynnistynyt 20 vammaistalasta saa yhdistykseltä vuodeksi koulukäynti -projektin. Lapset ovat saaneet jo lokakuun koulumaksut ja 20.11. kansainvälisenä lastenoikeuksien päivänä SADD järjestää Bangladehissa hankealueella vammaistenlasten oikeuksien puolesta tilaisuuden jossa mukana koululaiset. SADD:n johtaja Sherajul Islam lupasi lähettää tilaisuudesta valokuvia jotka jaan mielelläni teidän kaikkien kanssa jotka ovat olleet tukemassa toimintaa.

- saman taivaan alla, sama aurinko, kuu ja tähdet -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...