perjantai 16. marraskuuta 2012

Mitähän keksis seuraavaksi?

(kuva Aila-rahtilaivalta viime kesänä)
Klikkaa kuvaa, niin Emma Shapplin laulaa aivan ihanasti!

Korvasärkyä ja silmätulehdusta

Kaikkea sitä pitää aikuisena sairastaa, kun korvasärkyä jonka jälkitilana on kasvojen puutumista, onneksi menossa jo ohi tosin vielä tuli silmätulehdus kaupan päälle! Sairastellessa on ollut aikaa miettiä mitä hullua keksis seuraavalle reissulle, kun viime kesänä kiipeilin rahtilaivalla! Vaihtoehtoja on tosin aika monta, kuten jos lähtis Espanjan aurinkorannikolle tai Portugalin Lissaboniin? Espanja tuttu, mutta Portugali olisi aivan uusi kohde minulle joten saattaa olla, että sinne jos vain löytyy edulliset lennot? Asuntoasiat ovat perillä oikein loistavasti kunhan sovitaan ajankohdasta.... maasto on kuulemma kovin mäkistä, siis mäkiä ylös ja alas sekä mukulakiviä, siis kaikkea haasteellista. Siellä on tosi hyvä esikävelijä Liisa ystävä! Muutama asia vielä mietityttää, että mikä olisi paras ajankohta sään puolesta! Aurinkorannikolla taas on monta kaveria? Vielä ei ole varattu mitään?

Muuten ollut pikkasen kiireistä kaikenlaisten vapaaehtoisten hommien kanssa ja ensiviikolla sitten alkaa pikkujoulut.... ja syyskokoukset sekä taitaa siellä olla yksi teatterissa käyntikin joten tekemistä riittää. Maailmalle on pidetty yhteyksiä lähelle ja tosi kauas.... ! Huomiseksi on meno Nurmijärvelle saunomaan ja viettämään laatuaikaa ystävien kanssa. 

Kuvan alla on upea laulaja Emma Shapplin - tänään jumpattiin tämän musiikin tahtiin!  Hyvää marraskuista viikonloppua, voikaa paremmin kuin muut ihmiset, heippa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, Leean, musiikista! Olipa kaunisääninen laulajatar!
    Mietit, lähteäkö Lissaboniin vaiko Espanjan aurinkorannoille tai muualle. Olimme Lissabonissa toukokuussa ja tykästyimme kovasti. Minäkin etukäteen vähän jännäsin, miten jaksan kulkea esitteessä mainittuja mäkiä, mutta turhaan jännäsin. Kuten oppaamme sanoi, kannattaa kulkea hitaasti, niin näkeekin enemmän. Hiljaista vauhtia kulkiessa eivät mäet käyneet voimille tai hengen päälle, ja maisemat hurmasivat. Sightseeingbussilla tuli kierrettyä ja ratikalla kävelyn lisäksi. Paljon oli nähtävää. Portugalilaiset olivat ystävällisiä ja kaikki vähintäänkin kohteliaita. Ruoka oli hyvää, eivätkä hinnatkaan päätä huimanneet. Ainoa, mihin petyimme, oli paikallinen fado. Jos haluaa kuulla kaunista ja haikeaa fadoa, kannattaa mennä Coimbraan. Lissabonissa kuulemamme fado oli rynkytystä sen rinnalla. Sanotaan, että kevät on Portugalissa parasta aikaa säätä ajatellen. Lissabonissa meille sattui toukokuussa pari sadepäivää, mutta matkan jatkuessa pohjoiseen, aurinko ilmestyi taivaalle ja helli loput viisi päivää, parina päivänä hyvinkin kuumasti.

    VastaaPoista
  2. Delilah - kiitos, hienoa että pidit Lissabonista!

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...