lauantai 3. elokuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä




Olen viettänyt koko kesän Helsingissä ajellut käsipyörällä, niin että mittarilukemat on yli 600 kilometriä tähän mennessä, mutta vielä on kesää jäljellä. Kävin Pääkaunkiseudun poliolaisten retkellä Porvoossa ja Kotkassa kesäteatterissa katsomassa Albatrossi ja Heiskanen esitystä joka oli koostettu Junnu Vainion lauluista. Esitys oli loistava ainoastaan aurinko porotti tosi kuumasti, että meinattiin läkähtyä onneksi saatiin lierihattuja pään suojaksi. Katsomossa ei ollut mitään katosta.

Tänään ajelin 27 kilometrin mittaisen pyörälenkin.... Allit lähtee käsivarsista sekä muskelit kasvaa ja vyötärö kapenee on sen verran kovaa treeniä, suosittelen kaikille muillekin. Elokuun 15. päivä olen varannut paikan Sun-kirppikseltä Maailman mittainen ry:n toiminnan tukemiseksi, myyn siellä yhdistyksen lahjoituksena saamia tavaroita kuin myös Arabian astioista tehtyjä koruja joita itse teen. Kirppari sijaitsee Vantaan Korsossa, Tavitie 1 Sokevan teollisuustalon toisessa päässä. Siellä on reilusti parkkitilaa.

Nuoruuden rakkaus ei ole soitellut joten se sitten siitä, ota nyt noista miehistä selvää?  Elämä on kaikkine touhuineen ihan mallillaan! Voikaa hyvin.

3 kommenttia:

  1. Kovat on lukemat, kyllä. Mulla on joka kesä tavotteena pyöräillä tavan pyörää sen 1000 kilsaa, siinäkin riittää tekemistä. Vielä on monta sataa kilsaa ajettavana, oon ollut aika laiska tänä vuonna, koska yleensä tässä vaiheessa kesää se on tuo raja jo ylitetty. En tiedä sitten miten paljon raskaampaa tuo käsikäyttöinen fillari on... ja miten vaikea sillä on ajella.

    Mä ajelen aika hissuksiin, joten kaljavatsa ei ole pienentynyt kesän aikana mihkään, päin vastoin. Mut ehkäpä se reisissä näkyy sitten, mene ja tiedä. Ainakin niissä tuntuu olevan vähän enempi potkua kun keväällä kun pyöräilykauden aloittaa.

    VastaaPoista
  2. Zim - kyllä normaalit pyöräilijät ohi menee, koska jaloissa on enemmän voimaa.... Kuvittelet, että istut tuolissa ja vedät käsillä mäkeä ylös oman painosi. Käsipyörässä lihaksia tuleenkäsiin ja hartioihin sekä vatsalihakset tykkää niistä ylämäkien punnerruksesta.... En ole koskaan ajqnut normaalia pyörää, mutta luulen sen olevan helpompaa.....

    VastaaPoista
  3. Pyöräily on hyvällä säällä mukavaa. Jokin konsti minunkin pitäisi löytyä allieni pienentämiseksi, mutta jopolla vaikutus kohdistuu muualle. Hyviä pyöräkelejä Sulle! Toivottavasti kirpparillesi tulee paljon asiakkaita!

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...