lauantai 8. lokakuuta 2011

Taivas varjele mitä sieltä tulee.....


Sain kutsun salarakkaiden vanhimman tytön 7-vuotispäiville! Juhliin oli kutsuttu aikamoinen joukko saman ikäisiä tyttöjä mukana myös yksi poika isoveljen kaveriksi. Minun piti huolehtia pienimmästä pikkusiskosta 2.5 vuotiaasta, mutta toisin kävi sain olla ilman hommia, kun pienin pikkusisko painoi isompien perässä joka paikkaan. Muutaman kerran näytti ottavan johdon käsiinsä ja pyysi, että "seuratkaa minua yläkertaan" vieraat seurasi kiltisti perässä....! Ohjelmassa oli monenlaista aktiviteettiä ja suurin kirkuna tuli siloin, kun isoveli meni tyttöjen leikkiin kähveltämään tavaroita kesken leikin. Silloin volyymit nousi korkeiksi. Oli hyvät herkut pöydässä, pizza, mokkapaloja, popcorneja, täytekakkua, juomia kaikenlaisia minäkin mahduin heidän kanssa samaan pöytää, kun henkilökunta palveli vieraita kaikin tavoin. 

Ennen vieraiden tuloa sain kukkakimpun, kun pienin pikkusisko paljasti, että Leenalle kukat no mullahan on myös synttärit tulossa.... minä sain kauniin kimpun pienen ystäväni kädestä. Ennen vieraiden tuloa myös istuimme juomassa kahvia, kun pienin tyttö lauskeli, että "Taivas varjele mitä sieltä tulee..... sieltä tulee MAALI!" toinen suosikki laulu on Jukka poika, "siis poika saunoo, hän juo maljasta shampanjaa.... " meinasi meikäläisen pokka pettää.

Juhlat onnistui hyvin, kukaan ei satuttanut itseään ja isoveli sai onkimisleikistä "vaippapussin" hihi meillä muilla oli tosi hauskaa taisi sieltä tulla aamutossua ja kenkäänkin lopulta kaikille oli yllätyspussi... oiskohan ollut kosto, siitä kun tyttöjä vähän kiusasi.

Juhlien jälkeen lähdin ajelemaan "hennan punaisella" hyvällä mielellä muistellen kaikkea juhlatohinaa.... päivä parhaasta päästä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...