tiistai 10. tammikuuta 2012

Hommia ja kuntoilua...


Tammikuu on alkanut vauhdikkaasti vapaaehtoistyön merkeissä. Lisäksi käynyt uimassa ja aloitan tällä viikolla uuden "tuolijumpan" joka ei ole mitään "mummojen" jumppaa. Jumpan järjestää Helsingin Invalidien Yhdistys. Olen chattaillyt ympärimaailman facebook ystävien kanssa täytyy vain ihmetellä, että "maailman on pieni, kun se tulee iholle".

Tuon joulukukan olen saanut kukkimaan, mikä on tosiaan ihme. Aluksi tosin annoin sille vettä...? Onneksi ystävät opasti hoitamaan kukkaa oikein ja nyt on kaksi vanaa täydessä kukassa. Salarakkaiden luona käväisin leikkimässä ja "ruskea karhun poika" joka on saanut nimekseen Koda, oli hyvässä hoidossa.

Voikaa hyvin ja muistakaa äänestää presidentinvaaleissa!

2 kommenttia:

  1. Komea amaryllis! Missähän noita kasvaa luonnossa? Kansalaisvelvollisuus on täytetty tänä aamuna postissa. Nyt voi vain odottaa ja katsoa, ketkä kaksi viivalle asettuvat seuraavalla kierroksella. Hyvää vointia Sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Delilah - joo empä tiedä missä kasvaa luonnonvaraisesti. Löysin netistä, että tuon kukan oikea nimi on Ritarinkukka, mutta yleisesti nimitetään amaryllikseksi. Kauniilla kukalla monta nimeä...

    VastaaPoista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...