lauantai 14. tammikuuta 2012

Sain Lipposelta kädenpuristuksen ja pusun...

(klikkaa kuvaa)
Maailma kämmenellä!

Haluan, että minun maani hyväksyy erilaisuuden, ihmisoikeudet, kunnioittaa erilaisten ihmisten kulttuuria ja uskontoa ei vain suomessa, vaan koko maailmassa. Meillä on kaunis ja hyvä maa asua pitäkäämme hyvä huoli omista läheisistä ja myös niistä jotka ovat joutuneet lähtemään omasta maastaan pakoon sotaa... rakennetaan maailman rauhaa yhdessä. Minulla on sosialidemokraattiset arvot ja olen ylpeä niistä.

Kävin tapaamassa puolueeni ehdokasta Paavo Lipposta tänään Vuosaaren ostosparatiisissa Columbuksessa Helsingin Vuosaaressa. Paikalle oli tullut iso joukko ihmisiä tapaamaan Paavoa ja kuuntelemaan hänen puhettaan. Tunnelma oli katossa.... ja tapasin paljon tuttuja myös erään "selvännäkijän" joka oli aivan varma siitä, että "Paavo menee ensimmäiselle kierroksella läpi" selvännäkijä oli varma asiastaan, kertoi että hänellä on yhteys toisenlaiseen maailmaan... no, reilun viikon päästä se tiedetään miten vaaleissa käy ja olen todella surullinen jos toisella kierroksella on esim. Väyrynen ja Niinistö tulee todella vaikea paikka, että äänestänkö lainkaan? Ainahan voi käydä laittamassa tyhjän.....!

Ihanaa talvista lauantai iltaa... kynttilöitä, herkkuja, saunaa, facebook ystävät.... voikaa hyvin!

5 kommenttia:

  1. Kyllä se minua(kin) ihmetyttää, miten demareiden presidenttiehdokkaan kannatus voi olla 4%. Miten pieleen he ovatkaan asiansa hoitaneet kun kannatus on tuota luokkaa... Demarien aatteet ja arvot ovat kyllä romahtaneet kaiken maailman takinkäännöissä ja muissa tempauksissa ja äänestäjät karanneet äänestämään muita puolueita. Siltikin ihmetyttää, miten ovat osanneetkaan sössiä noin suuresti.

    VastaaPoista
  2. Zim - vielä ei ole laskettu yhtään ääntä! Viikon kuluttua tiedetään, miten vaaleissa äänet jakautuu? Minä olen surullinen siitä, että ihmiset ovat unohtaneet yhteisöllisyyden, toisista välittämisen, solidaarisuuden erilaisuutta kohtaan. Juostaan rahan perässä, että kuka hyötyy toisesta ihmisestä eniten ja valitettavasti tulos jo näkyy.... ihmisten pahana olona, kun työt loppuu, niin kaikki romahtaa, kun arvot on rahassa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihan allekirjoita tuota. Ei vika ole äänestäjissä eikä ihmisissä tapahtuneista muutoksista. Syylliset ovat demarit itse. Muut puolueet ovat osanneet hoitaa leiviskän paremmin ja saaneet demaria äänestäneet puolelleen. Eikö nuo luettelemasi asiat sovi vaikka Haaviston agendaan yhtä hyvin?

      Poista
  3. Zim - joo kyllä sopii, mutta minä en luota vihreään liikkeeseen! Kuka mitenkin on leiviskänsä hoitanut on ihan eri asia, kuin ne arvoit joita minä arvostan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään puoluevaaleissa äänestäisi Vihreitä suurin surminkaan, ennemmin jopa Demareita ;) Mutta pressanvaalit on pressanvaalit, enkä halua sinne mitään mörköä joka sanoo pöö. Ihmetyttää kyllä, että eikö heillä (demareilla) tosiaankaan ollut parempaa ehdokasta heittää kehiin?

      Vaikea noista on kyllä ehdokastaan valita...

      Poista

Koulutien alkaminen oli vähän takkuista.......

                              Kuva on otettu Sahrajärven kansakoulussa Multialla 1952, kun kävin normaalikoulua syyslukukauden tuossa koulus...